sunnuntai 28. helmikuuta 2010

*~ Look up into the stars and you're gone ~*


Viime päivien aikana olen tullut vain enemmän kipeaksi. Kauhistuttaa liikunnan puute ja kotona makaaminen. On pakko päästä tekemään jotain, mikä kuluttaa kaloreita. Perjantaina vedin jumppaa olohuoneessa, nyt ei voi kun vanhemmat on kotona. Oma huone on ahdas, mutta koitan tehdä jotain.

Perjantain kalorit n.600, eilen n.860 (paska!). Tänään ei ole tehnyt mieli syödä... vanhempien silmien alla piti syödä jotain, vähän salaattia. Paino on laskenut 0,5kg.

Sisko on taas kotona. Emme juurikaan puhu. Meidän välillä on syvää jäätä... Eikä sitä yhtään helpota että olen taas joutunut katselemaan hänen sisuskalujaan wc-pöntössä. Ahdistaa entisestään kun sisko käy pari kertaa päivässä yli tunnin hiihtolenkillä ja itse en voi mennä mihinkään.

Tajusin tänään että huomenna alkaa korkeakoulujen ja yliopistojen hakuaika, mutta mä olen ihan hukassa. En nyt edes jaksa muistaa miten hakeminen tapahtuu, mitä pitää tehdä... Ei vaan jaksa.

4 kommenttia:

  1. Minäkin olen miettinyt tuota hakujuttua. Tuntuu etten vain jaksa, en jaksaisi hakea mihinkään, en pääse mihinkään. Joudun jäämään tänne.

    Voi kun minullakin menisi syömiset noin hyvin. Tai siis ainakin omasta mielestäni tuo olisi minulle hyvin.

    VastaaPoista
  2. Itse kanssa haluan niin kovasti jonnekin opiskelemaan lähinnä vain siksi, että pääsisin pois kotoa. Täältä ei olisi mitään järkeä lähteä pois vanhempien mielestä, ellei sitten joudu muuttamaan opiskelupaikan takia. Jos pääsisin Helsinkiin, pääsisin pois täältä.
    Välivuosi houkuttelee myös, mutta toisaalta taas ajatus tyhjän päälle jäämisestä ahdistaa.

    VastaaPoista
  3. Tiedän miltä tuntuu kun on kipeänä eikä voi tehdä mitään.. Tuntuu tosi turhalta ja ällöttävälyä makoilla kotona, kun voisi tehdä jotain hyödyllistä jos ei voisi niin huonosti kokoajan!
    Tuntuu että se pienikin kunto rapistuu ja kaikkia lähellä olevia ällöttää myös se kuinka en saa aikaan mitään, vaikka tiedän, että asia on oikeasti niin, että sairaana kuuluu levätä..

    No jokatapauksessa. Voimia pikkuinen <3

    VastaaPoista
  4. voi ei. :( tsemppiä paljon ja koita tervehtyä!♥

    VastaaPoista