torstai 11. helmikuuta 2010

I'm not there yet, but I'm closer than I was yesterday


Kummalliset kalat liukuvat syvyydessä,
tuntemattomat kukat loistavat rannalla;
olen nähnyt punaista ja keltaista ja kaikki toiset värit -
mutta ihana meri on vaarallisin nähdä,
se herättää tulevien seikkailujen janon:
mitä on tapahtunut sadussa, on tapahtuva minullekin.



Huomenna on äikän tekstitaidonkoe. Aloitin eilen lukemaan... pari sivua luettu. Ei tuu taas opiskelusta mitään... tätä menoa olen vielä ensi vuonna täällä kirjoittamassa.

Kävin aamulla ylimääräisellä pilatestunnilla, iltapäivällä kuntosali+uinti ja nyt illalla olisi vielä tanssitunti, mutta en jaksaisi mennä. Ja kun on ne kokeetkin ja pitäisi lukea. Harmittaa kun oon jättänyt tanssin niin usein väliin ja ens viikollakaan ei pääse kun on penkkarit.

Eilen meni oksentamiseksi, kalorit jäi kuitenkin alle 1000. Oksensin 3 kertaa. Tänään on mennyt paremmin ja olen syönyt vain hedelmiä ja kasviksia. Paino ei taas suostu laskemaan.

Sain tänään pienen inhotusläskikohtauksen kun katsoin reisini peilistä. V*ttu että ne on isot!




Nyt on suht hyvä olo kun rehkin salilla ja uimassa. Puhuin tunnin puhelimessa maailman ihanimman ihmisen kanssa <3>

Ei kai tässä muuta, kiirettä pitää, ens viikolla menee kaikki aika koulujuttuihin. On enkun kuuntelu, penkkarit, potkijaiset ja abiristeily. Kauhulla odotan laivan seisovaa pöytää...

3 kommenttia:

  1. Aih oon kateellinen sulle, kun jaksat liikkua noin paljon! Kumpa itsekkin pian pääsisin salille ja uimaan. Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Onnea huomiseen! Dieetti on mennyt ihan ok, kai :)
    Sä se oot jaksanut liikkua! Oot niin reipas :D musta ei voi sanoa samaa...
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Ensinnäkin, kiitokset komment(e)istasi ♥ Sain uutta itsevarmuutta : > Jotenkin sitä unohtaa välillä ettei tämän kanssa ole yksin.

    Liikut ihailtavan paljon! Jaksisipa itsekin harrastaa noin kauheasti kaikkea, ja pitäisi alkaa käymään taas salilla, mutta energia ja rahat lopussa... Mut paljon onnea huomiseen tekstitaidon kokeeseen, toivottavasti se sujuu. Älä ota liikaa stressiä.

    VastaaPoista